Raya Nak Dekat Dah :-)

Semalam kuar g alor setar..jalan2 cari Jakel baru tu..
jalan punye jalan tak jumpe-jumpe..haha..
adoi..then jumpe la Tesco dulu..so kitorang pon stop situ dulu..
konon2 nak cari baju-baju ke suar ke..tengok-tengok barang dapur yang dibeli..
hahaha...lepas kuar Tesco..haaaa...baru la cari btol-betol baju raya pe sume tu..

ajien

nie dalam bilik persalinan..sempat g tangkap gambar..hehe..(peace)

ajien

ajien</a> <a href=


lepas g bli baju pe sume tu, kitorang g la bazaar kat stadium alor setar tu..ramainye manusia...adoi...kat situ kan, lebey kurang dalam 240 lebey gerai..waaaaaaa :D
BANYAKNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Photobucket

ramai kan orang beratur..mne tak nye.
kalau tak salah air teh bunga yang pak cik ni jual sedap sangat..
sanggup orang-orang nie beratur..
kalau aku, tak sanggup den..hehe

ajien

ajien

ajien


seb baek la diorang susun elok2 gerai2 tu..so, xde la penant sangat nak jalan..
jalan punye jalan jumpe kuih satu seKUPANG...haha..comel2 je..kecik..
jalan punye jalan, beli lauk untuk sahur..tu je..then g mencari kedai untuk berbuka..
kitorang datang dalam pukul 6.30..time tu orang macam bese je..xramai..
then, masuk je pukul 7..haaa..tudiaaaa..macam semut nak pegi sarang je..banyak..aiyo..



ajien

ajien

ajien

dah kenyang..ape lagi.. balik laa.... :-)

p/s: jangan lupa komen... :P

Photobucket

13 comments:

~@bEn~ said...

wah3... kakak u dah chubby la skrg... ik0t adek dia r tu... hahahaha

4j13n said...

haha...bese ah..dah duk umah lama sangat

~Nana 귀여운~ said...

bukan men lagi...syok kan jalan..ngee

4j13n said...

alaaa..bese2 je..hehe

afiqah said...

dah 2 kali raya tak beli baju same2 lg kan.
hmmmmmmmm

Anonymous said...

gal green shawl mjual lauk pauk tu mcm mirip2 elia jejari runcing aje kan.... hehehehee... tgk side tepi je le..

Anonymous said...

ajien~~~ kerabu n wajib je sodapppp ni.... =D

faRHa@miSS Vio said...

bestnye shopping....

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnya
momoy tak shopping raya pun lg
x de baju raya tahun nih

cik sakdi said...

ish, panjangnyee beratur.pakcik tu jual air tu je ke?fuh

4j13n said...

@ cik sakdi: aah..pakcik tu jual air je..xde bende laen pon..

INTAN said...

wah soping sakan aih depa..banyak beli baju??

miZz_nizZ said...

dok perlis rjin g tsco tu.hehe

Post a Comment