4-6 September 2009

Date pling bez ever n ever in my life beb..hahaha..poyo je ayat tu kan.. :P


Nk stat dr ane ek??hehe..ok2..kte stat dr kua U k..aku kua blik kul 1.00..Fared dah sound2 aku dah takot lmbt..hahaha tp aku lek je...dye tension gler..hehe..dye takot tiket xde..dye dah la xbli tiket g..hehe..cian dye..
4 Sept 2009...
Kul 2.30 aku pon naek la bas ngan dye..dye bli tiket sme ngan aku..seb baek la de kan..hehe..dlm bas tu cyg aku msg aku dah kat ne, aku jwb je la bw naek bas..hehe..dye dah mcm xsbr2 nk jmpe aku..Pastu kul 7.20, dah nk smpai pudu..cyg aku nie dah smpai pudu tp aku blom..'jam' la ktekan, org nk blek bka pose..hehe.tyme tu dye msg aku g..tnye kat ne..ble aku smpai pudu, aku gtaw la kat dye aku dah smpai, nk taw pe dye rply??hehe..' Cuak ar b', tu la yg dye rply..aku trkejot gak..npe la dye nk cuak kn.padahal, dye yg nk sgt date nie(sme je ngan aku)...hahaha.. Ble msuk je pudu aku tros cri dye..jmpe dye 1st tyme, aku xcuak..plek x, slame nie aku cuak je klau 1st date(cm dah byk kli kapel je)hahaha...ok2..pastu kitorg g Chow Kit, check in otel..Mlm tu kitorg kua g mkn..yela, msing2 xmkn kan..sume bke ngan air je..pas mkn aku ngn dye g la round2 Chow Kit jap..tyme nie dye cam agak2 mlu la..tp xpe ah..aku xkesah pon..mle2 kn, mmg la cmtu..
5 Sept, 2009..
kitorg g TS..jln2, jmpe kwn dye dlu..pastu g tgk wayang cte Final Destination...hahaha..yg klakar nyer, dye asyk ttup mte jer...geli la konon nyer...hahaha.dr awl smpai abis asyk maen ttup n bka mte jer..hehehe..cian pon de aku tgk..Pastu ktrg g Sungei Wang, konon nyer nk g bli purse bru la..tp kedai yg aku prnh g tu xjmpe lak..so xjd lah..kotrg tros kua g Jln TAR..nk shopping ntuk raye..Tp msing2 dah penat..muke pon dah pucat..so nk dipndekkan cte, aku x cri la bju yg aku nk tu..aku juz bli ntuk ckup syrat jer..haha..tp xkesah la, bju tu cntik gak...hehehe..mlm tu plak bebet nk jmpe aku.adus, pnt2 nie la dye nk jmpe aku lak..hehe..tp naseb baek la, mlm tu dah kurg penat sket..leh la lyn diorg kan.
6 Sept 2009...
Huh, pg2 lg dah wat aku moody..de ke patut aku sdp2 nk tido de org kcau..nk tumpang blek plak tu..huh..pe la diorg nie..gtaw last2 minit..klau gtaw awl2 xde ah aku nk marah kan...pg tu mmg xbest lah..Gf aku lak wat hal, g pudu ngan diorg pastu nak blek sorg2...sje2 wat aku panas g..naseb baek la aku syg dye..aku g la jmput dye kat sne..tu pon still moody..nk blek tu aku pon try la nk pujuk2 dye..nk wat dye epy blek, tp dye cm xlayan jer..ok la..aku pon give up, mls nk pujuk dah..smpai otel, msing2 msuk blek msg2, xtego2 dah..ttbe dye dtg...hehe..tyme aku epy gak la..nk gak dye dtg..mkne nyer dye dah x majok dah la kan...hehe..pastu kitrg sembang cam bese blek..brmnje2 blek..hahahaahaha... :P..Kul 12 ktrg check out..g TS agy..dah xtaw nk wat pe g kn..kt sne kitrg tgkp pic (sbg kenangan la)... Dgn smgt nyer kitorg cuci pic tu..haha..xley blah kan..tgkp2 tros cuci..hahaha...Kul 3, kitrg dah gerak g pudu..Kul 4.30, msg2 dah nk naek bas..dye anta la aku dlu, kononnye bas aku gerak dlu..tgk2 bas dye yg gerak dlu.aku pon anta la dye naek bas..hahaha..tyme nie agak sedeyh la gak..berpisah wat pertama kali nye...huh.. dah bye2 dye, aku pon naek bas..aku nanges,..caye x???hahaha..pnyer syg nye aku kat dye..hehe..
K la... ~DE END~ (^_^)

1 comment:

budak bengong said...

haha.
amatlah poyo.
mmuahxx!

Post a Comment