Bloglarian

haha.. hari ni aku jumpa satu lagi blog directories
simple, easy, & fantastic..Image Source,Photobucket Uploader Firefox Extension
ble dah jumpa, aku pon nk la join skaki..nk naekkan trafik blog..
sape taknak kan..hehe..Photobucket
so, let's begin

Keje number satu:Letak Banner. & linkkan ke http://bloglarian.blogspot.com/


Keje Number dua:
Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...."

Saya suka berblogwalking kerana saya dapat tengokPhotobucket blog2 yang menarik dari saya.
Dari situ dapat memberi inspirasi untuk saya meng'edit' blog saya supaya lebey menarik.
Dan saya juga dapat mencari kawan2 baru.
Walaupun tak kenal berdepan, tapi diorang still boley buat kawan.

Keje Number tiga: Tag 3 blogger
Keje number empat:
Lepas dah buat entry, tinggalkan link kat Padelblog
Abis..tggu diorang masukkan blog ajien.tenkiuPhotobucket

Photobucket

8 comments:

HZQH said...

ajien ! tak abis2 kan tag sy :D hee
ehh btw, kalau nak kene letak your blog la kan?

ㄊㄅㄧㄢㄇ® said...

xde lah..letak bloglarian tu lah

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih join BlogLarian

Bole cek blog anda dalam senarai no 28

Slamat ber-BlogLarian!

ㄊㄅㄧㄢㄇ® said...

@FareedSairi

yes3..tenkiu

Syazwan Khairudin said...

untuk ape nie?

eszol said...

nanti ko msg aku dekta fb
aku ade byk cara lain lg

ㄊㄅㄧㄢㄇ® said...

@Syazwan Khairudin

macam submit blog gak

ㄊㄅㄧㄢㄇ® said...

@eszol

ok..tenkiu

Post a Comment